Om oss

Ange undertext här


Sorunda Ekonomi och Lön grundades år 2007. Till en början bedrevs verksamheten som en hobby på sidan av heltidsarbete, men har idag vuxit till något mycket mer. Från och med år 2014 har vi lagt vårt fulla fokus på företaget och idag är Sorunda Ekonomi och Lön en ständigt växande verksamhet.

Vi på Sorunda Ekonomi och Lön utför redovisningstjänster utifrån våra kunders önskemål. Vi har som mål att alltid ha ett nära samarbete med dig som kund. Hos oss ska du alltid känna att du får ett personligt men samtidigt professionellt bemötande. Vi är alltid nåbara och redo att hjälpa dig när du behöver oss.

Genom att hjälpa dig med ditt företags ekonomi kan du tryggt sätta större fokus på själva verksamheten och utveckla det på andra plan. Vår långa erfarenhet och vårt genuina intresse för ekonomi har lett till att vi idag är experter på det vi gör. Vi utför alltid all redovisning enligt god redovisningssed. Du kan med andra ord lugnt luta dig tillbaka och lägga ditt fokus där det verkligen behövs.

Du är varmt välkommen att kontakta oss för ytterligare information om hur vi kan hjälpa just dig!

cecilia@sorundaekonomi.se

Tele 070 177 00 17